Anneler Günü'ne özel uygulama

ANTALYA'nın Demre İlçesi'nde züccaciye mağazası sahibi Anneler Günü'ne kadar mağazaya gelen tüm kadınlara özel olduklarını hissettirmek ve Anneler Günü'nü kutlamak amacıyla kahve ikramına başladı.

09 Mayıs 2017 Salı 10:16
Anneler Günü'ne özel uygulama
Demre'de zücaciye mağazası sahibi İlyas Aydoğan, 14 Mayıs'a kadar Anneler Günü dolayısıyla mağazaya gelen tüm kadınlara kahve, çikolata ve lokum ikram ediyor. Anneler Günü'ne özel bir uygulama yaptığını söyleyen Aydoğan, "Annelerimize özel olduklarını hatırlatmak ve mağazamızın güzelliğine dikkati çekmeyi amaçladım" dedi.
Müşterilerden Ayla Karagül de "Mağazaya geldiğimde beni güzel karşıladılar. Kendimi özel hissetim. Kahve ve yanındaki yiyeceklerin ikramı ayrı güzellikti. Bu ikram sadece Anneler Günü'nde değil her zaman olsun isterim" diye konuştu.

Son Güncelleme: 09.05.2017 10:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.