Altınyaka Koleji’nden anlamlı kermes

Özel Altınyaka Koleji yönetimi ve okul aile birliği tarafından kermes düzenlendi. Kermesin tüm gelirleri kardeş okul Serik Haskızılören İlkokulu’na bağışlandı

07 Kasım 2019 Perşembe 13:23
Altınyaka Koleji’nden anlamlı kermes

Özel Altınyaka Koleji tarafından düzenlenen okul kermesinde, öğrencilerin kendi yaptığı ürünler satıldı. Geliri kardeş okul Serik Haskızılören İlkokulu’na bağışlanan kermeste, arkadaşları için bir şeyler yapan miniklerin mutluluğu gözlerinden okundu.

BİRÇOK ÜRÜN SATILDI

Kardeş okul yararına düzenlenen kermeste, öğrencilerin ve velilerin bir gün önceden evlerinde hazırladıkları yiyeceklerin yanı sıra, el yapımı bileklik, kolye gibi takılar da yer aldı. Vatandaşların ve velilerin yoğun katılım sağladığı kermeste, öğrenciler tarafından birçok ürün satıldı.

GELİRLER KARDEŞ OKULA

Kermesin tüm geliri, kardeş okul olan Serik Haskızılören İlkokulu’na bağışlandı. Yardımlaşma konusundaki hassasiyetlerini ortaya koyan minikler, “Yaptığımız kermesin gelirini Serik’teki arkadaşlarımıza bağışladık. Onlara destek olabildiğimiz için çok mutluyuz. İleride onlar için daha fazla şey yapmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Okul yönetimi ise kermeste emeği geçen herkese teşekkür ederek, öğrencilerin yardımlaşma bilincinin artması adına olumlu bir etkinlik olduğunu ifade etti.

​​​​​​​


Son Güncelleme: 07.11.2019 13:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.