Altıntaş Mahallesi’nin pazaryeri isyanı

Altıntaş Mahalle Muhtarı Bilal Çelik, mahalle sakinlerinin en büyük sıkıntısının pazaryeri olduğunu ve mahalleye en kısa zamanda bir pazaryeri yapılması gerektiğini belirtti.

20 Mayıs 2019 Pazartesi 10:58
Altıntaş Mahallesi’nin pazaryeri isyanı

Altıntaş Mahalle Muhtarı Bilal Çelik, Altıntaş mahallesinde pazaryeri olmadığı için mahalle halkının farklı mahallelere gitmek zorunda kaldığını ve bu konuda hızlı bir çözüm üretilerek vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi gerektiğini belirtti.

HALK ŞİKAYETÇİ

Mahalle sakinlerinin en yoğun şikayet ettiği konunun pazaryeri olduğunu belirten Bilal Çelik, “5 kişiden en az 1 tanesi pazaryerinin olmamasından şikayetçi. Baktığınız zaman, 20 yıl önce 2 bin nüfus olan Altıntaş’ta 200’ün üzerinde pazarcı vardı. Şimdi ise 7 bin nüfus var ama 20 tane pazarcı yok. Çünkü daha önce pazaryeri olarak kullanılan alan yeni uygulamada şahısa ait tapulu mülkiyet olarak görünüyor” dedi.

BÜYÜK BİR İHTİYAÇ

En kısa zamanda yeni bir pazaryeri yapılması gerektiğini vurgulayan Çelik, sözlerini şöyle sürdürdü: “Şu anda mahalle sakinlerimiz pazaryeri olmadığı için Ermenek ve Güzeloba’daki pazarlara gidiyor. Yeni imar uygulamasında pazaryeri olarak geçen yerlere en acil şekilde bir pazaryeri yapılması ve Altıntaş Mahallesi sakinlerinin mağduriyetinin giderilmesi gerekir. Bu, gerçekten mahalle halkı için büyük bir ihtiyaç” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Bilal çelikAksu Altıntaş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.