Alanya'da kaza: 3 yaralı

ANTALYA'nın Alanya İlçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

31 Ağustos 2020 Pazartesi 12:53
Alanya'da kaza: 3 yaralı

Burcu MUTLU/ALANYA, (DHA)- ANTALYA'nın Alanya İlçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

Alanya'nın Kayabaşı Mahallesi'nde dün saat 18.00 sıralarında Mustafa Ç.'nin (41) kullandığı 07 ALS 517 plakalı otomobille Kısmet K.'nin (54) kullandığı 07 JA 251 plakalı hafif ticari araç çarpıştı. Kazanın etkisiyle araç sürücüleri ve araçta yolcu olarak bulunan Elif Ç. yaralanırken, çevredekiler yaralananların yardımına gitti.

Kaza sonrası vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirirken, olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla özel bir hastaneye götürürken, yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.