Aksu’nun çantacısı kim

Bilindiği üzere, 15 Temmuz’dan sonra emniyet ve istihbarat birimlerinin ülke genelinde başlattığı FETÖ operasyonlarının hız kesmeden devam ettiği zamanlarda, ‘Aksu’nun İmamıyla’ ilgili, İlçenin önde gelen iş adamları çok ciddi açıklamalarda bulunmuştu. Şimdi ülkenin gündemini yerle bir eden Reza  Zarrab olayından sonra, “Aksu’nun çantacısı kim?” sorusu sorulmaya başlandı. 

11 Aralık 2017 Pazartesi 11:37
Aksu’nun çantacısı kim

Ülkede kaos ortamı yaratan o 15 Temmuz darbe girişiminde hemen sonra Fethullahçı Terör Örgütü FETÖ’ye karşı ülke genelinde olduğu gibi, Aksu’da ciddi operasyonlar başlatılmış, bir çok gözaltılar olmuş ve çetenin önemli isimlerinin yurt dışında firaride olduğu ifade edilmişti. İşte o isimlerden biride Aksu Fen Lisesi’nde görev yapan ve örgütün “Aksu İmamı” olduğu öne sürülen Hasan Gündoğdu’nun ilçedeki varlıklı kişiler ve işadamlarından para topladığı bilgisine ulaşılmıştı.

Aksu’nun önde gelen işadamlarından olan Baltaş’ın sahibi Emin Bal, FETÖ’nün geçmişte de kendisinden de ‘himmet’ adı altında yardım istediğini, vermeyince tehdit edip uğraştıklarını dile getirmişti. AK Parti’nin Aksu’da bir dönem en etkili isimleri arasında yer alan işadamı Abdullah İnan’da paralel yapının kendisinden de ‘himmet’ adı altında yardım istediğini ve kabul etmediğini söylemişti. Şimdi ise yine ülke gündemini altüst eden Reza Zarrab olayından sonra ortaya atılan başka bir soru; “Aksu’nun çantacısı kim?”

Ayrıntıları okumak için tıklayınız...

Son Güncelleme: 11.12.2017 14:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.