Aksu'daki iki araziye 474 milyon lira

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi (ÖİB) Başkanlığı'nın, turizm tesislerinin yoğun olduğu Antalya'nın Aksu İlçesi'nde satışa çıkardığı iki arazi için 474 milyon TL teklif edildi.

12 Ağustos 2014 Salı 10:39
Aksu'daki iki araziye 474 milyon lira
Başbakanlık ÖİB tarafından satışa çıkarılan Aksu İlçesi'ne bağlı Kemerağzı turizm bölgesinde bulunan iki arazinin nihai pazarlık görüşmeleri tamamlandı. 8 Ağustos 2014 tarihinde gerçekleştirilen ihalenin ardından ÖİB'den yapılan açıklamaya göre, TTA Gayrimenkul A.Ş. Genel Müdürlüğü arazileri toplam 474 milyon TL'ye alıcı buldu.

Kemerağzı Mahallesi 13393 ada 5 nolu parseldeki 39 bin 71 metrekare yüzölçümlü turizm tesis alanı imarlı gayrimenkulün özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmesinde, en yüksek teklif 250 milyon TL ile Sertaş Turizm Yatırım ve İşletmecilik AŞ tarafından verildi.

Aynı bölgedeki 13396 ada 6 nolu parseldeki 23 bin 359 metrekare yüzölçümlü turizm tesis alanı ve günübirlik tesis alanı imarlı gayrimenkulün özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmesinde de, en yüksek teklif 224 milyon TL ile Yörükoğlu Ticaret Turizm Kuyum Petrol İnşaat Ltd. Şti.'ne ait oldu.

Söz konusu iki arazinin satışı için teklifler Özelleştirme Yüksek Kurulu'nun (ÖYK) onayına sunulacak. ÖYK'nın onayı ve firmaların tekliflerini geri çekmemesi halinde satış sözleşmesi imzalanabilecek. 

Son Güncelleme: 12.08.2014 10:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.