Aksu'da Köy Okuluna Modern Kütüphane

Aksu'daki Hacıaliler köyü ilköğretim okulunun kütüphanesinden hem öğrenciler hem veliler yararlanıyor.

30 Mayıs 2014 Cuma 17:58
Aksu'da Köy Okuluna Modern Kütüphane
 Aksu ilçesine bağlı Hacıaliler köyündeki ilköğretim okulunun modern kütüphanesi, hem öğrencilere hem de velilere hizmet veriyor.
Okul Müdürü Ramazan Ersoy, yaptığı açıklamada, geçmişte okulun kütüphanesinin yeterli olmadığını, var olan kitapların da güncelliğini yitirdiğini kaydetti.
Kütüphanenin yenilenmesi için okulun öğretmenleriyle ortak çalıştıklarını anlatan Ersoy, her öğretmenin 10'ar kitap getirdiğini, ayrıca bir firmanın da kütüphaneye kitap bağışında bulunduğunu ifade etti.

Kütüphanenin fiziki yenilenmesi için de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden destek aldıklarını belirten Ersoy, şöyle konuştu:
"Arkadaşların da büyük gayretiyle sonunda kütüphanemizi bugünkü şekliyle açmayı başardık. Hem öğrencilere hem öğretmenlere hem de velilere örnek olabilecek çalışmalar yapmaya çalıştık. Kütüphanemizde satranç takımlarımız, internet bağlantısı olan bilgisayarlarımız, oturma gruplarımız ve görsel dokümanlarımız bulunuyor. Bunlar bilgilendirici ve öğretici çeşitli belgeseller. Bugün kütüphanemizde 2 bin 300'den fazla kitabımız var. Çocuklarımız boş zamanlarında oturup rahatça kitap okuyabiliyorlar ve kütüphaneye yoğun ilgi gösteriyorlar. Kütüphanemizden velilerimiz de yararlanıyor. Köy halkı okumayı çok seviyorlar. Onların okumasına da vesile olmak bizi çok sevindiriyor." -

Son Güncelleme: 30.05.2014 18:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
GÜZEL BİR ÇALIŞMA AMA GERÇEĞİ YANSITMAMIŞ 2014-05-30 18:28:34

köy halkinin kitap okuyacak vakti yok ramazan bey doğrulari söyleyin köy halki 2b ödüyor yorğun eve gelip uyuya kaliyor gercekleri görün söyleyin artik yeter yalansiz olmak zormu bu alemde

Avatar
zekiye çetin 2014-05-31 15:20:18

Çok güzel bir çalışma herşey çocuklarımız için tşk ederiz müdür bey insanlar çocuklarımızı bizlerde yönlerdirmemiz lazım siz yaptınız biz desteklememiz lazım çocukların sosyal faliyetleri yakından takip etmesini saglamamız lazım bütün ögretmenlere ve müdürümüze tşk ederiz