Aksu'nun yeni kaymakamı Ahmet Hikmet Şahin

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanarak Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararnamesi ile Antalya'nın Aksu, Gazipaşa, Kemer ve Manavgat kaymakamlarının görev yerleri değişti.

20 Ağustos 2021 Cuma 11:16
Aksu'nun yeni kaymakamı Ahmet Hikmet Şahin

Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile görev sürelerini tamamlayan veya hizmet ve mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan Antalya'da 4 Kaymakam değişti. Buna göre; Aksu Kaymakamı Aydın Ergün Hatay'ın Dörtyol ilçesi Kaymakamlığı'na atanırken, Mersin'in Toroslar ilçesi Kaymakamı Ahmet Hikmet Şahin ise Aksu Kaymakamlığına atandı. 

AHMET HİKMET ŞAHİN KİMDİR?

1969 yılında Malatya İlinde doğdu. İlk, Orta ve Lise ögrenimini Malatya'da tamamladıktan sonra 1984 Yılında girdiği Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden 1988 yılında mezun oldu. 1989 yılında Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak göreve başladı. 3 yıl Mardin'de staj yaptı. Daha sonra Bursa-Keles, Batman-Hasankeyf, Batman-Kozluk, Diyarbakır-Çınar Kaymakamlıkları, Elazığ Vali Yardımcılığı, Balıkesir-Havran Kaymakamlığı, İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı, İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşavirliği, Mersin Vali Yardımcılığı ve Bursa Vali Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2017 Ocak ayında Toroslar Kaymakamı olarak göreve başladı.
Kaymakam Ahmet Hikmet ŞAHİN, evli ve bir çocuk babasıdır.

Son Güncelleme: 20.08.2021 11:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Erdoğan Denizman 2021-09-10 21:21:13

Hayırlı uğurlu olsun