Aksu Emniyeti’nden uyarı anonsu

Aksu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, halk plajlarında zaman geçiren vatandaşları mecbur kalmadıkça sokağa çıkmamaları konusunda anonsla uyarıyor

27 Mart 2020 Cuma 12:12
Aksu Emniyeti’nden uyarı anonsu

İçişleri Bakanlığı’nın genelgesiyle koronavirüs tedbirleri kapsamında 65 yaş üzeri ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlara sokağa çıkma yasağı getirilmişti. Diğer vatandaşlar da mecbur kalmadıkça sokağa çıkmamaları konusunda sık sık uyarılıyor. Aksu’da uyarıları dikkate almayan bazı vatandaşlar Kundu’daki halk plajlarına giderek zaman geçiriyor. Aksu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, sahilde zaman geçiren vatandaşları mecbur kalmadıkça dışarı çıkmamaları konusunda uyardı. Ekipler plajlarda oturan vatandaşlara, “Lütfen zorunlu olmadıkça evlerinizden çıkmayın. Lütfen evlerinize gidin. Bu sizin ve ailenizin iyiliği içindir. Anlayışınız için teşekkür eder, sahilleri boşaltmanızı talep ederiz” şeklinde uyarı anonsu yaptı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.