Aksu Çayı'nda Islah ve Toplulaştırma Çalışmaları

Özgür, Aksu Çayı'ndaki ıslah ve toplulaştırma çalışmaları kapsamında bölge müdürlüğünde ilçedeki mahalle muhtarları ile toplantı yaptı.

08 Eylül 2014 Pazartesi 14:21
Aksu Çayı'nda Islah ve Toplulaştırma Çalışmaları
 Devlet Su İşleri (DSİ) Antalya Bölge Müdürü Turkay Özgür, Aksu Çayı ıslah ve toplulaştırma çalışmalarının hem bölgeye katacağı katkı hem de 2016 yılında Antalya'da yapılacak dünya botanik EXPO'su açısından önemsediklerini bildirdi.

Özgür, burada yaptığı konuşmada, projenin bölge halkı açısından önemli olduğunu belirtti. Türkiye'de toprak miras yoluyla sürekle el değiştirdiğini ve yıllar geçtikçe küçük parçalara bölündüğünü anlatan Özgür, bu durumun hem faaliyetler hem de işletme giderleri açısından ciddi yükümlülükler getirdiğini kaydetti.

Toplulaştırma ile belli bir dekarda arazinin bir araya getirilmesinin ve miras noktasındaki sorunların çözülmesinin amaçlandığını ifade eden Özgür, Aksu Çayı'nda da bu yönde bir çalışma yapılacağını bildirdi.

Toplulaştırma sonrası bölgenin düzenli ve sistematik hale geleceğine işaret eden Özgür, "Hem Aksu Çayımızın ıslahının yapılması hem de EXPO 2016 Tarım Fuarına yetiştirilmesi açısından projeyi önemsiyoruz" dedi.

Son Güncelleme: 08.09.2014 14:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.