Aksu adayı kim?

CHP Aksu İlçe Başkanı Kenan Yıldız, yerel seçimlerde CHP’nin Aksu Belediye Başkan adayının belli olduğunun altını çizerek, “Birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak Aksu’yu kazanacağız” dedi.

19 Mart 2018 Pazartesi 13:18
Aksu adayı kim?

Ortaya atılan şema…

CHP’de kulisler bugünlerde oldukça hareketli.  Tüzük kurultayını geride bırakan CHP, şimdide ibreyi seçimlere çevirdi. Geçen hafta sosyal paylaşım sitelerine düşen ve başta CHP’nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmak üzere, Aksu’nun da içerisinde yer aldığı bazı ilçelerle ilgili “CHP’nin belediye başkan adayları belli olmaya başladı” başlıklı fotoğraflı bir şema, siyasi kulislere bomba gibi düştü. Şemaya göre CHP’nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Muhittin Böcek, Aksu adayıysa İsa Yıldırım.

3 ay sonra 

İşte bu tabloda bizi ilgilendiren Aksu cephesi.  “Aksu adayı kim?” sorusuna yanıt bulmak için CHP Aksu İlçe Başkanı Kenan Yıldız’a sorduk. Siyasi yükümlülüğünün farkında olan Yıldız, bu soruya her ne kadar temkinli yanıt vermeye çalışa da, net olarak ifade ettiği bir cümle var. O da, “CHP’nin Aksu adayı belli. Ama bu ismi 3 ay sonra kamuoyuna deklare edeceğiz” 10 yıldır aktif siyasetin içerisinde yer aldığının altını çizen Yıldız, “Bazı isimleri erkenden deklare etmek ne adaya nede partiye bir yarar getirmez”

Belirleyici İlçe teşkilatı

Genel Merkezle sürekli istişareler içerisinde olduğuna vurgu yapan CHP İlçe Başkanı Kenan Yıldız, “Genel merkezimiz İlçelerde aday belirlemeyi İlçe ve İl başkanının inisiyatifine bıraktı. Büyükşehir Belediye Başkan adayının belirlenmesiyse,  Parti Meclisi ile Merkez Yürütme Kurulu’nun alacağı kararla netleşecek. Net algı böyle. Bizlerde gerekli kamuoyu araştırması yaptık. Hala da yapıyoruz. Kişi olarak benim ile Yusuf Kumbul ve İsa Yıldırım adları kamuoyunda ifade ediliyor. Kenan Yıldız olarak benim bu anlam da her hangi bir egom yok. Amacımız burada onurlu bir şekilde seçim kazanmak. İpi göğüsleyecek arkadaşımızla yola çıkacağız. Ve bu ismi Mayıs veya Haziran ayı içerisinde kamuoyuna deklare edeceğiz. Şu an da isim üzerinde yüzde 90 oranında bir netlik var.  Bu ismi açıklamak için süreç şu an da çok erken” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 20.03.2018 15:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ramazanburgan 2018-03-19 16:16:38

tüm aksu muza hayırlı olsun inşAllah.çalışan ve hizmet eden bir başkan olarak isa başkanı tekrar makamın da görmek herkezin hayali olmalı...çünkü dürüst ve çalışkan biri....teşekürler..