Akseki'de cumhuriyet yürüyüşü

 ANTALYA'nın Akseki İlçesi'nde hava muhalefeti nedeniyle ertelenen cumhuriyet yürüyüşü ve fener alayı dün akşam yapıldı.

31 Ekim 2017 Salı 10:49
Akseki'de cumhuriyet yürüyüşü

Akseki'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 94'üncü yıldönümü kutlamaları kapsamında 29 Ekim akşamı yapılması planlanan ancak hava muhalefeti nedeniyle ertelenen cumhuriyet yürüyüşü ve fener alayı dün akşam gerçekleştirildi. Akseki Kaymakamlığı ve Akseki Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan grup, meşaleler ve Türk bayraklarıyla okulların bandosu eşliğinde kent merkezinde yürüyüş yaptı.

Yürüyüşe Kaymakam Muhammed Emin Nasır, Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Özhan Nacar, Emniyet Amiri Bülent Cumhur Gözetici, İlçe Milli Eğitim Müdürü İmdat Mithat Bağcı, daire amirleri, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle öğrenciler ve vatandaş katıldı.

Marşlar eşliğinde yapılan yürüyüş Cumhuriyet Meydanı'nda sona erdi. Kaymakam Muhammed Emin Nasır ve Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal, katılımcıların Cumhuriyet Bayramı'nı kutlayarak teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.