AK kadınlardan bölge ziyaretleri

AK Parti Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Esra Özkoç, Aksu İlçe Kadın Kolları yöneticileriyle bir araya geldi. Özkoç, ilçe yöneticileriyle birlikte bölge halkını da ziyaret etti.

29 Temmuz 2013 Pazartesi 08:12
AK kadınlardan bölge ziyaretleri
Kısa bir süre önce göreve başlayan AK Parti Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Esra Özkoç, ilçelere yönelik ziyaretleri çerçevesinde partisinin Aksu Teşkilatı yöneticileriyle de bir araya geldi. İlçe Kadın Kolları üyelerinin haftalık olağan toplantısına katılan Özkoç, bu sırada hem kendisini tanıttı, hem de parti üyesi kadınlarla tanıştı. Ardından yapılan çalışmalar ve yaklaşan yerel seçim hedefleriyle ilgili kısa konuşma yapan Özkoç, AK Parti kadroları arasında görev yapmanın kendisi için bir onur olduğunu belirtti. Bu arada AK Parti Aksu İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülsevim Bilgiç Yavuz ise, AK kadrolar olarak durmadan çalışıp hizmet üreterek yola devam ettiklerini dile getirdi.

Aileler ziyaret edildi
AK Parti Aksu ilçe binasında yapılan toplantı sonrasında, İl Kadın Kolları Başkanı Özkoç, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülsevim Bilgiç Yavuz ve beraberindeki partili kadınlar, bölge ziyaretleri yaparak vatandaşlarla bir araya geldi. Özellikle yaşlı, hasta, bakıma muhtaç ve özürlü kişilerin bulunduğu aileleri ziyaret eden AK Kadınlar, sorun ve sıkıntıları dinleyerek her türlü desteğe hazır olduklarını ifade etti. Öte yandan yardıma muhtaç ve yoksul ailelere her zaman el uzattıklarının altını çizen İl Başkanı Özkoç, AK Parti iktidarı döneminde hiçbir kimsenin aç-açık bırakılmadığını vurguladı. Özkoç, Aksu’daki muhtaç kişilere de gerekli desteğin sağlanacağını kaydetti.
 

Son Güncelleme: 29.07.2013 11:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.