ADA Tarım’dan örnek hareket

Koronavirüs salgını nedeniyle birçok firma sahibi çalışanlarına ücretsiz izin vererek işletmesini kapatırken, ADA Tarım’ın tüm çalışanlarını ücretli izine çıkarması takdir topladı

23 Mart 2020 Pazartesi 13:49
ADA Tarım’dan örnek hareket

Türkiye’yi saran koronavirüs nedeniyle birçok sektörde yaşanan durgunluk dikkat çekiyor. Birçok firma bu süreçte çalışanlarını ücretsiz izine çıkarıyor. ADA Tarım firmasının sahibi Cüneyt Coşgun ise firmasını geçici bir süre kapatma kararı aldığını ve bu süreçte çalışanlarına ücretli izin vererek kimseyi mağdur etmeyeceğini açıkladı. 

KİMSEYİ MAĞDUR ETMEDİK

Kararı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla duyuran Cüneyt Coşgun, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “ADA Tarım ailesi olarak geçen hafta yaptığımız gibi, bu hafta ve sonraki hafta da hatta bu virüsten ülkemiz kurtuluncaya kadar işyerine gitmeme, evden çıkmama kararı aldık. Bütün mesai arkadaşlarımıza ücretli mazeret izni kullandırarak (yıllık izin değil) hiçbir takım arkadaşımızı (8 ziraat müh ve 3 muhasebe) ve ailesini mağdur etmedik. En kısa zamanda eski günlere dönmek dileğiyle. Allah hepimizin yar ve yardımcı olsun. Evde Kal Türkiyem”.

Son Güncelleme: 23.03.2020 15:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.