70 yaşını aşan spor adamları plaketle ödüllendirildi

ANTALYA Kent Konseyi, kentte sporun gelişmesine katkı sunan 70 yaşını aşan 51 spor adamını bir araya getirdi. Sporseverlere plaketlerini Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel verdi.

04 Mayıs 2017 Perşembe 14:47
 70 yaşını aşan spor adamları plaketle ödüllendirildi

Antalya Kent Konseyi, kentte sporun gelişmesine katkı veren 70 yaşını aşan 51 sporseveri Alara Restoran'da bir araya getirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in de katıldığı toplantıda sporseverlere spora katkılarından dolayı plaket verildi. Burada konuşan Türel, bir şehrin sembol insanlarıyla tariflendiğini söyledi. Sembol insanların şehrin açıklaması olduğunu belirten Türel, "Bu sembol isimlerin yer aldığı sayfalar kapanmayacak. Antalya'da vefanın İstanbul'da sadece bir semt ismi olmadığını ortaya koyabilirsek geleceğe daha emin adımlarla ilerleriz. Değerlerimizi siyasi olarak ele almamalıyız. Öyle ele alırsak o zaman şehre haksızlık yapmış oluruz" dedi.




HATIRALAR ŞEHRİN BAKİYESİDİR

Şerefle hatırlayacakları insanlarla bir araya geldiklerini belirten Türel, "Hatıralar şehrin bakiyesidir ve onları korumamız lazım. Hayatta birçok şey satın alınabilir ancak satın alınamayacak tek şey tecrübedir. Tecrübelendikçe farklı yaklaşımlar ortaya koyuyoruz. Tecrübe sahibi insanlardan önemli bilgiler elde edebilirsek çok önemli kazanç elde etmiş oluruz" diye konuştu. Antalya Kent Konseyi Başkanı Semanur Kurt ise kentin tarihi belliğini bir araya getirdiklerini belirterek katılanlara teşekkür etti.

Son Güncelleme: 04.05.2017 14:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.