3'üncü kattan düşerek yaralandı

ANTALYA'da kullandığı ilaçlar nedeniyle dengesini kaybeden Akif Eyibilen (33), üçüncü kat balkon penceresinden düşüp yaralandı.

08 Haziran 2019 Cumartesi 11:01
3'üncü kattan düşerek yaralandı

Olay, saat 16.00 sıralarında Muratpaşa Mahallesi 604 Sokak'ta bulunan 3 katlı apartmanın son katında meydana geldi. Antalya'da bir kamu kurumunda çalışan Akif Eyibilen, annesiyle evde oturduğu sırada nefes alamadığını belirterek balkona çıktı. Balkon penceresinden dışarıyı izleyen Eyibilen, bir anda dengesini kaybederek düştü. Gürültü üzerine balkona çıkan komşuları Eyibilen'i kan içinde yerde görünce durumu sağlık ve polis ekiplerine bilgi verdi. Kısa sürede belirtilen adrese ulaşan sağlık ekipleri, Akif Eyibilen'e ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulansla özel bir hastaneye götürüldü. Acil serviste ilk müdahalesi yapılan Eyibilen, ameliyata alındı.

Eyibilen'in kullandığı ilaçlar nedeniyle başının dönüp düştüğgü değerlendiriliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.