Hırsızlık şüphelileri polisten kaçamadı

ANTALYA'nın Kumluca ilçesinde bir apartmandan 17 bin TL'lik ziynet eşyası hırsızlığına karıştığı belirlenen 5 şüpheli polisin titiz çalışması sonucu yakalandı. Şüphelilerden 3'ü tutuklandı.

14 Mart 2020 Cumartesi 13:42
Hırsızlık şüphelileri polisten kaçamadı

Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA)
Kumluca İlçe Emniyet Müdürlüğü asayiş şube, hırsızlık büro amirliği ekipleri 6 Mart 2020 tarihinde Narenciye Mahallesi Orhan Okulu Caddesi üzerinde bir apartmana girerek yaklaşık 17 bin TL değerinde ziynet eşyası çalan hırsızlık şüphelilerinin yakalanması için çalışma başlattı. Ekipler olayın gerçekleştiği apartmanda, sitede ve yakın çevrede güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Olay günü öğleden önce hırsızlık olayının yaşandığı apartman yakınlarındaki stabilize yolda, 3 kadın şüpheli takibe alındı. Şüpheli kadınların kullandığı bir aracın da plakası belirlenerek incelemeye alındı. Yapılan çalışma sonucu otomobilin sahibinin Antalya'da bulunduğu ve hırsızlık olayı günü Kumluca'ya geldiği belirlendi. Araç sahibinin ayrıca çeşitli hırsızlık olaylarına karıştığı da tespit edildi.

11 Mart 2020 tarihinde takibe alınan otomobil Zeytinlik Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde durduruldu. Araçta bulunan 3'ü kadın 5 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin Kumluca'daki hırsızlık olayını gerçekleştirdiği ortaya çıkarıldı. Polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden K.A., K.G. ve S.A. tutuklanırken, 1'i çocuk yaşta 2 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.