Anız yangınında arı kovanları yandı

ANTALYA'nın Kaş ilçesinde çıkan yangınında çok sayıda arı kovanı zarar gördü.

26 Temmuz 2019 Cuma 10:23
Anız yangınında arı kovanları yandı

Sarıbelen Mahallesi Kocaarmutdibi mevkisinde çıkan anız yangınına Antalya Büyükşehir Belediyesi ekiplerince müdahale edildi. Rüzgarın etkisiyle geniş bir alana yayılan yangının seralara ulaşmasını önlemek için vatandaşlar da söndürme ekiplerine destek verdi. Bölge sakinleri alevlerin üzerine toprak atarken pek çok kişi de kovalarla su taşıdı. Ekiplerin yoğun çalışması sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yaklaşık 20 dönüm alanın zarar gördüğü yangında, çok sayıda arı kovanı da yandı.

Sarıbelen Mahalle Muhtarı Mevlüt Küçükkaya, 10 gün içinde bölgede 3. kez yangın çıktığını belirterek, "Kasıt var görünüyor. Çok şükür seralarda zarar yok. İtfaiyenin zamanında müdahalesi büyük bir facianın önüne geçti" dedi.

Son Güncelleme: 26.07.2019 15:40
Anahtar Kelimeler:
KaşAnız Yangını
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.