ÜÇÜNCÜ SIRADAYIZ
Aksu Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Mehmet Selvi ve Başkan Yardımcısı Arif Tatar, 3. Geleneksel Yağlı Pehlivan Güreşleri’nin değerlendirmesini gazetemize yaptı: “Aksu güreşleri, Kırkıpınar ve Elmalı’dan sonra, Türkiye çapında üçüncü sıraya oturdu.”



AKSU YÜREK İSTER
Mehmet Selvi ve Arif Tatar, bundan böyle Aksu güreşlerine katılarak ödül almanın, bir güreşçinin kariyeri açısından çok parlak bir sayfa olacağına dikkat çekerek, “Aksu’da güreşmek bir ayrıcalıktır. Aksu er meydanında güreşmek yürek ister” diye konuştular.

BU yıl 3’üncüsü düzenlenen Aksu Geleneksel Yağlı Pehlivan Güreşleri’nin gerek katılımcı başpehlivanlar ve kusursuz organizasyon, gerekse izleyici sayısı bakımından, Kırkpınar ve Elmalı güreşlerinden sonra üçüncü sıraya yerleştiği bildirildi. Aksu Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Mehmet Selvi ve Başkan Yardımcısı Arif Tatar, ünü Akdeniz’i aşarak ülke çapına yayılan Aksu güreşlerini değerlendirdiler.

Aksu Geleneksel Yağlı Pehlivan Güreşleri’nin, her yıl çıtayı yükseltme hedefine uygun olarak, büyük bir coşku ve katılımla gerçekleştirildiğini kaydeden Aksu Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Mehmet Selvi, şunları söyledi:

“Kırkpınar ve Elmalı’dan sonra, Türkiye’de en iyi üçüncü güreş organizasyonu olmayı başardığımıza yürekten inanıyoruz. Bunun gururu ve mutluluğu içindeyiz. Bu başarıda en büyük pay sahibi olan, başta Belediye Başkanımız Halil Şahin olmak üzere; Başkan Yardımcımız Hakkı Çoşgun’a, Ak Parti İlçe Başkanı Durmuş Kaan Şahin’e, meclis üyelerimize, birim müdürlerimize, belediyemizin tüm çalışanlarına, tüm izleyicilerimizde teşekkür ediyoruz.”

Güreşlere yurdun her köşesinden, minikten başa kadar, 638 güreşçinin katıldığını belirten Selvi, şöyle devam etti:

“58 başpehlivanın katıldığı ve akşam saat 21.00’e kadar kıran kırana devam eden bir mücadele yaşadık. Seyircilerimiz son dakikaya kadar aynı heyecanla güreşleri izlediler. 10 binin üzerine seyirci geldiğini tahmin ediyoruz. Aksu, kendi tarihinde çok büyük bir başarıya imza attı. Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, güreşlere gelerek Belediye Başkanımız Halil Şahin’e plaket takdim etti.”

Mehmet Selvi ve Arif Tatar, bundan böyle Aksu güreşlerine katılarak ödül almanın, bir güreşçinin kariyeri açısından çok parlak bir sayfa olacağına da dikkat çekerek, “Aksu’da güreşmek bir ayrıcalıktır. Aksu er meydanında güreşmek yürek ister” diye konuştular.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.