30 Mart 2014 seçimlerine 90 günden daha az bir süre kaldı.

MHP, CHP, DP ve BBP adaylarını belirledi. Adaylar harıl harıl çalışıyor. MHP adayı Özen, 5 ayrı noktada seçim ofisini açtı. 3 tanesi ise yolda. Bugün yarın onlar da açılacak. Yine onlarca araç giydirilmiş ve bu araçlar Aksu ilçemizin her tarafını dolaşıyor. Biz buradayız, çalışıyoruz mesajını veriyor seçmene.

CHP ve DP’nin de MHP’den aşağı kalır tarafı yok. CHP’nin adayı Cengiz Aldemir ve DP adayı Çiçek’in giydirilmiş seçim araçları Aksu’nun her tarafında. Adaylar nokta atışlarında. Seçmenle yakın temas içerisinde. 24 kişilik meclis üyeliği aritmetiğini oluşturmak için matematiksel hesap içerisinde. Bu anlamda birçok kanaat önderleriyle iletişim içerisindeler. Yani onlar da seçmene “Biz buradayız” mesajını veriyorlar.

Hatta yüzde (0,5) oy oranına sahip olan BBP’nin adayı İsa Yıldırım bile seçimi nasıl kazanabilirim hesabını yapıyor. Düne kadar hazırda bir ilçe teşkilat binası yokken, bugün kentin en işlek caddelerinin birinde ilçe teşkilatını açmış ve seçmeni misafir etmekte. Aynı zamanda düne kadar halkla iletişimi olmayan Yıldırım, bugün siyasi atraksiyonlar yaparak, soğuk kış gecelerini kendi lehine çevirme adına, seralarda don nöbeti bekleyen vatandaşlara gece yarısı ziyaretleri yapmakta.

Peki, bunlar olurken AK Parti ne yapıyor?…

9 aday adayı var. Seçimlere 90 günden az bir süre kaldı, ama henüz “Aday kim?” belli değil.

Bu belirsizlik haliyle hem seçmende, hem teşkilat bünyesinde, hem de aday adaylarında huzursuzluğa neden oluyor.

Onlarca soru ve sorun var, ama ortada bir muhatap yok. Çünkü belirsizliğe kimse bir yanıt veremiyor. Meclis üyeliği aritmetiği oluşturulamıyor.

Kanaat önderlerine teklif götürülemiyor.

Yani ortada bir resmiyet yok. Resmiyet olmayınca haliyle bir görsellikte ortaya çıkmıyor. Bu da tabanda ve tavanda rahatsızlığa neden oluyor.

Bizden söylemesi
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Talat 2014-01-07 15:38:20

aday gösterecek yüz kaldımı acaba? bilmem belkide vardır bekleyelim görelim o yüzzzzleri....

Avatar
talat sen kendi yüzüne bak ne görecen? 2014-01-09 09:12:11

talat sen kendi yüzüne bak ne görecen?

Avatar
doğrucu 2014-01-13 16:13:26

merak etme sen tatsızda olsa tuzsuzda olsa diğer tadı olan partilerden daha iyi bir aday çıkararak aksuyu akp alacak bunu sende biliyorsun