Başkan Böcek, iş dünyasına konuk oldu

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, kendilerine 'şehrin eşrafları' diyen iş adamlarıyla kahvaltıda bir araya gelerek, Konyaaltı'yla ilgili projelerini anlattı.

18 Ekim 2017 Çarşamba 16:10
Başkan Böcek, iş dünyasına konuk oldu


Kendilerini 'Şehrin Eşrafları' olarak isimlendiren ve Wise Hotel işletme sahibi İlker Balbay'ın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya katılan Başkan Muhittin Böcek, bundan 10-15 yıl öncesine kadar ulaşım araçlarının dahi çok nadir geçtiği Konyaaltı'nın bugün Antalya'nın ve de Türkiye'nin en modern ilçelerinden biri olduğunu söyledi. İnsana dokunur projelerle 7'den 70'e herkesi kucakladıklarını ifade eden Muhittin Böcek, yatırımları bölge halkının ihtiyaçları ölçüsünde gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Muhittin Böcek, Konyaaltı Cemevi, Emekli Kahvesi, Yaşlılar Kreşi, KONSEM ve KOSHİM gibi projelerin yanı sıra bölgeye hizmet eden muhtarlar için de modern muhtarevleri yaptıklarını bildirdi. Kasım ayında Antalya'nın en büyük Fuar ve Kongre Merkezi'ni de hizmete açacaklarını dile getiren Muhittin Böcek, bu yıl 8'incisi yapılacak Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı'nı da burada açacaklarını dile getirdi. 

Modern kapalı pazar yerleri, kent meydanları, temalı parklar yaptıkları diğer çalışmalar arasında olduğunu belirten Başkan Muhittin Böcek, yatırım yapmak isteyen iş adamlarına kapılarının her zaman açık olduğunu kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.