Antalya Deniz Komutanı emekli oldu

Emekliliğini isteyen Antalya Deniz Komutanı Kıdemli Albay İsmail Şirin, Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın’a veda ziyaretinde bulundu.

21 Ağustos 2013 Çarşamba 15:02
Antalya Deniz Komutanı emekli oldu
Antalya Deniz Komutanı Kıdemli Albay İsmail Şirin emekli oldu. Son defa denizci kıyafetlerini giyerek ziyaretlerde bulunan İsmail Şirin, Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın’ı makamında ziyaret etti. Antalya’daki görev süresince çok güzel anılar yaşadığını dile getiren Şirin, Başkan Mustafa Akaydın ile de güzel paylaşımlarda bulunduklarını söyledi. İsmail Şirin, emekliliği süresince de Antalya’da yaşamaya karar verdiğini kaydetti. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın ise emekliliğinden dolayı İsmail Şirin’i kutladı. Ziyaretin kendisini onurlandırdığını belirten Akaydın, emeklilik yaşamında Şirin’e başarı diledi. Akaydın, İsmail Şirin’e Antalya siluetinin yansıtıldığı seramikten yapılmış plaket hediye etti.
 

Son Güncelleme: 21.08.2013 15:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.