CHP'den 90'ıncı kuruluş şöleni

CHP Antalya İl Başkanlığı, partinin 90'ıncı kuruluş yıldönümünü şölen havasında kutlamaya hazırlanıyor.

06 Eylül 2013 Cuma 11:20
CHP'den 90'ıncı kuruluş şöleni
8 Eylül günü başlayacak ve 9 Eylül gecesi sona erecek etkinliklerin ilk gününde panel düzenlenecek, kokteyl verilecek. Örgüt, 8 Eylül Pazar günü saat 18.00'de, AKM Perge Salonu'nda '90 Onurlu Yılımızda Cumhuriyet Halk Partisi' başlığı altında bir panel düzenlenecek. Panele, Dokuz Eylül Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Türkiye Cumhuriyeti Tarihi Anabilim Dalı Başkanı Doç.Dr. Hakkı Uyar panelist olarak katılıyor. Aynı gün saat 20.00'de yine AKM'de, davetlilere kokteyl verilecek.

CHP'nin kuruluş yıldönümü 9 Eylül tarihinde ise bir yürüyüşle başlayacak. CHP örgütleri, saat 18.00'de il başkanlığı önünden Cumhuriyet Meydanı'na yürüyüp, saat 19.00'da Atatürk Anıtı'na çelenk sunacak. CHP Antalya İl Başkanlığı'nın kuruluş yıldönümü etkinlikleri bu aşamadan sonra konserlerle devam edecek. Grup Yorum'un eski solisti Hilmi Yarayıcı ve Türk Pop Müziği'nin güçlü sesi Burcu Güneş, saat 20.00'de Konyaaltı Açıkhava Tiyatrosu'nda sahne alacak. CHP İl Başkanı Devrim Kök, '90 Onurlu Yıl' sloganıyla gerçekleştirecekleri etkinlikler ve ücretsiz halk konserlerinde tüm Antalyalıları yanlarında görmekten onur duyacaklarını kaydetti. 

Son Güncelleme: 06.09.2013 11:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.