Uludağ ailesinden aşure ikramı

Uludağ Unlu Mamülleri işletme sahibi ve Aksu Belediye Başkan Yardımcısı Mevlüt Uludağ ve eşi Şengül Uludağ, aşure ikramında bulundu. Etkinlik, Aksuluların yoğun ilgisiyle karşılandı.

30 Temmuz 2025 Çarşamba 18:38
Uludağ ailesinden aşure ikramı

Haber Merkezi-

 Aşure etkinliğinde bir araya gelen vatandaşlar, paylaşma ve dayanışma duygularını hep birlikte yaşadı. Katılımcılar, hem ikram edilen aşurenin tadını çıkardı hem de komşuluk bağlarını pekiştirme fırsatı buldu. Etkinliğe ilişkin konuşan Mevlüt Uludağ, bu tür buluşmaların toplumsal birlik ve beraberliğe katkı sağladığını vurgulayarak, “Aşure, sadece bir tatlı değil; hoşgörünün, birlikteliğin ve kardeşliğin simgesidir,” dedi.

Mevlüt Uludağ, eşi Şengül Uludağ ve Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım'ın eşi Emine Yıldırım kazanın başına geçerek misafirlere aşure ikramında bulundu. 

Son Güncelleme: 30.07.2025 19:05
Anahtar Kelimeler:
AşureAksuMevlüt Uludağ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.