Haydi kadınlar spora

DÖŞEMEALTI Belediyesi'nin açtığı spor kurslarına kadınlar başta olmak üzere her yaş grubundan vatandaşlar uzman eğitmenler eşliğinde sağlıklı yaşam için spor yapıyor.

29 Kasım 2016 Salı 10:44
Haydi kadınlar spora
Döşemealtı Belediyesi, vatandaşların daha sağlıklı bir yaşam sürebilmeleri için spor alanında başlattığı çalışmalarını çeşitlendirerek sürdürüyor. Döşemealtı spor merkezinde kadınlar, pazartesi çarşamba ve cuma günleri 13.30-18.30 arası spor yapıyor. Kadınlar çarşamba günleri ise 14.00-15.00 saatleri arasında ise fitness ve pilates derslerine katılabiliyor.
Spor merkezi antrenörü Çağıl Cengizci, kurslara kadınların yoğun ilgi gösterdiğini söyledi. Pazartesi, çarşamba ve cuma günlerinin kadınlara ayrıldığını belirten Cengizci, "Kadınlarımız buraya hem sağlıklı yaşam hem de sosyalleşme adına geliyor. Spor yaptıktan sonra birlikte yürüyüşe çıkıp, sporu devam ettiriyoruz. Mahalleye dönüşen köylerimizde de kadınlardan yoğun talep görüyoruz. Burası herkese açık dolayısıyla kadınlar, genç kızlarımız gibi erkekler de salona gelip antrenman yapabiliyor" dedi.



SPORLA SAĞLIK BULUYORLAR
Kilo vermek için spora başladığını belirten Hatice Küçükkaraş ise ""Sağlıklı yaşam ve mutlu olmak için spora katılıyorum. Burada olmak beni mutlu ediyor" dedi.
Spor salonunda kendisini iyi hissettiğini vurgulayan Gülşen Aydın da "Sağlık için buradayız. Bu hizmetinden dolayı Döşemealtı Belediyemize teşekkür ediyoruz' dedi.
Yaklaşık bir yıldır spor yaptığını ifade eden Müdem Ünver de sağlık problemleri olduğunu, spora başladıktan sonra düzeldiğini söyledi.

"SPOR SALONUMUZ HERKESE AÇIK"
Belediye olarak özellikle kadınlara yönelik çalışmalara önem verdiklerini vurgulayan Belediye Başkanı Turgay Genç, ev kadınlarının yanı sıra çalışan ve günün iş stresini atmak isteyen kadınlarında spor yapmasını istediklerini söyledi. Genç, "Belediyecilik hizmetlerimizin yanında halkımızın spor yapma alışkanlarına katkıda bulunabilmek amacıyla belediyemiz bünyesinde ki spor salonunu yeniledik, eksik olan malzemelerin teminini yaptık ve vatandaşlarımızın kullanıma açtık. Salonumuz sayesinde vatandaşlarımız kent merkezine gitmek zorunda almıyor. Halkımızın belediye hizmetlerinden yararlanıyor olması ve memnun kalması bizleri gururlandırıyor" dedi.

Son Güncelleme: 29.11.2016 10:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.