Galatasaray TIR'ı Demre'de

Galatasaray Kulübü 1905 Mobil TIR'ı, Demre'de taraftardan yoğun ilgi gördü.

30 Ocak 2015 Cuma 11:08
Galatasaray TIR'ı Demre'de
Demre'ye gelen Galatasaray TIR'ı, ilçede geçireceği iki günün ardından Kaş'a gidecek. Galatasaray Kulübü'nün lisanslı yaklaşık 1500 çeşit ürününün satıldığı TIR'da, yeni sezon taraftar forması 70- 239 lira, eşofman 120- 200 lira, kaban 100- 240 lira, 3 aylıktan 16 yaşına kadar çocuklar için ürünler de 28- 120 lira, top 50 liradan satılıyor. TIR'da en ucuz ürün olarak anahtarlıklar 4 liradan en pahalı ürün olarak da saatler 595 liradan sunuluyor.

TIR sorumlusu Cihan Hantal, Galatasaray Kulübü ürünlerinin büyük çoğunluğunda yüzde 70'e kadar indirimler bulunduğunu dile getirdi. Demre'de yaşayanların ürünlerine ilgi gösterdiğini anlatan Hantal, kış mevsimi olmasına rağmen satışların iyi olduğunu anlattı.
 

Son Güncelleme: 30.01.2015 11:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.