Okuma yazma kursiyerlerine belge

 ANTALYA'nın Kumluca ilçesinde okuma yazma kursunu tamamlayan 162 kursiyere belgeleri verildi.

04 Haziran 2018 Pazartesi 16:52
Okuma yazma kursiyerlerine belge

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan himayelerinde başlatılan 'Okuma Yazma Seferberliği' kapsamında açılan okuma yazma kurslarını tamamlayanlara belgeleri verildi. Mehmet Akif Ersoy Kültür Sanat ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından kurs süresince verilen eğitimler, hazırlanan sinevizyon eşliğinde sunuldu.


Kaymakam Hakkı Uzun, okuma yazma seferberliği çalışmaları kapsamında ilçede gereken her türlü çalışmayı bizzat takip ettiğini, gerekli koordinasyonu sağlayarak, ilçede yaşayan ve okuma yazma bilmeyen vatandaşa ulaşılmasını sağladıklarını söyleyerek, bu çalışmalarda görev alan ve destek olan herkese teşekkür etti.


Kumluca Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Yusuf Tekdemir, Kumluca Kaymakamlığı koordinasyonunda yürüttükleri çalışma kapsamında 52 kurs açtıklarını ve 730 kursiyere ulaştıklarını söyledi. Kurslarda yer alan 730 kursiyerin 105'inin Suriye vatandaşı olduğunu kaydeden Tekdemir, kurs açma çalışmalarının sürdüğünü aktardı.


Konuşmaların ardından kursiyerlerin şiir okuması ve sonrasında belge dağıtımına geçildi. Toplam 162 kursiyerin okuma yazma öğrenme belgesi törenle verildi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.