Finike'de güvenlik toplantısı

ANTALYA'nın Finike İlçesi'nde Kaymakam Mesut Yakuta başkanlığında İlçe Güvenlik Danışma Kurulu toplantısı düzenlendi.

28 Eylül 2016 Çarşamba 14:58
Finike'de güvenlik toplantısı
Finike İlçe Güvenlik Danışma Kurulu toplantısı Kaymakam Mesut Yakuta başkanlığında yapıldı. Kaymakam Yakuta'nın makam odasında gerçekleşen toplantıya, Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Oskay, İlçe Emniyet Müdürü Cemil Doğan, kurul üyeleri ve muhtarlar katıldı.
Toplantıda konuşan Kaymakam Yakuta, okulların açılmasıyla birlikte uyuşturucu kullanımının artışını önlemek amacıyla güvenlik tedbirleri alınmasının önemli olduğunu belirterek, uyuşturucu kullanımı yaş ortalamasının düştüğünü, ailelerin de çocuklarının davranış bozukluğunu ve arkadaş ortamını gözlemlemeleri gerektiğini kaydetti.


Suç ve suçluyla mücadele konusunda güvenlik güçlerinin yürüttüğü çalışmanın önemli olduğunu vurgulayan Kaymakam Yakuta, toplum destekli projelerin olayların aydınlatılması noktasında destekleyici unsur olduğunu, muhtarlara da bu anlamda büyük görevler düştüğünü belirtti. Küçük yaşta çocukların motosiklet kullanmalarını uygun bulmadıklarını, Demre'de bu konuya ilişkin bir yasaklama getirildiğini de hatırlatan Kaymakam Yakut, Finike'de aynı çalışmanın uygulanıp uygulanmayacağını değerlendireceklerini söyledi. Emniyet Müdürü Cemil Doğan da toplum destekli projeler 'komşu kollama', 'esnaf koruma ve kollama', 'güvenli okullar', 'mahalle polisliği' ve 'suç önleme stratejileri'ne yönelik uyguladıkları çalışmaları anlattı.


Konuşmaların ardından muhtarlara, mahallelerinde yaşanan sıkıntı olup olmadığı soruldu.
 

Son Güncelleme: 28.09.2016 14:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.