İkinci kez gözaltına alınan kaymakam tutuklandı

ANTALYA'da FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında açığa alınıp bırakıldıktan sonra ikinci kez gözaltına alınan Gündoğmuş eski kaymakamı Mustafa Üner tutuklandı.

25 Ocak 2017 Çarşamba 18:36
İkinci kez gözaltına alınan kaymakam tutuklandı
Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Gündoğmuş eski kaymakamı Mustafa Üner, açığa alındıktan sonra geçen kasım ayında gözaltına alındı. Adli kontrolle serbest bırakılan Üner hakkında ikinci kez gözaltı kararı verildi. Örgütün gizli haberleşme programı 'ByLock' kullandığı iddia edilen Üner, sevk edildiği Antalya 4'üncü Sulh Ceza Hakimliği'nce tutuklandı.

MHP'Lİ AVUKAT TAHLİYE EDİLDİ
Ayrıca yine ByLock kullandığı tespit edilen muhabeseci K.B. ile C.A. da tutuklandı. FETÖ/PDY soruşturması kapsamında geçen ekim ayında tutuklanan MHP'nin Döşemealtı ilçe eski başkanı avukat Mahmut Akar ise tahliye edildi. 

Son Güncelleme: 25.01.2017 18:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.