Emniyet Müdürü konsoloslarla buluştu

ANTALYA İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, Antalya Konsoloslar Platformu üyeleriyle bir araya geldi.

02 Mart 2016 Çarşamba 16:32
Emniyet Müdürü konsoloslarla buluştu

Antalya'da görevli başkonsolos, konsolos ve fahri konsolosların oluşturduğu Antalya Konsoloslar Platformu üyeleriyle yemekte bir araya gelen İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, Antalya'nın güvenliği için gece-gündüz çalıştıklarını söyledi. Antalya'nın marka değerine katkı sağlamaya çalıştıklarını vurgulayan Tonbul, turistin destinasyon seçimi yaparken can ve mal güvenliğini ön planda tuttuğunu, bunu bilerek hem asayiş hem de trafik yönünden önlemler aldıklarını ifade etti.



Turistin iyi anılarla Antalya'dan ayrılmasını sağlamak için çalışmalarını yürüttüklerini anlatan Tonbul, turizm konusunda söz sahibi olan Antalya'nın marka değerinin daha da artması için tüm kamu kurum ve kuruluşlarının yaptığı çalışmalara güvenlik alanında destek verdiklerini kaydetti.

Antalya Konsoloslar Platformu üyeleri de Antalya'nın güvenliğine katkı sağlayarak turizme destek veren Emniyet Müdürü Cemil Tonbul'a ve emniyet personeline teşekkür etti.

Son Güncelleme: 02.03.2016 16:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.