Aksu Uçak’a büyük onur

Dünya Havacılık Haftası etkinliklerinde Türkiye’nin Dünya Şampiyonu olmasına katkıda bulunan Aksu Uçak Bakım Teknolojileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, THK tarafından plaketle ödüllendirildi

08 Mayıs 2017 Pazartesi 11:28
Aksu Uçak’a büyük onur
6-12 Mart Dünya Kadın Havacılar Haftası kapsamında yapılan etkinliklerde Türkiye Dünya birincisi olmayı başardı. Türk Hava Kurumu (THK) Antalya Şube Başkanlığı ise etkinliklerde Türkiye birincisi olmayı başardı. Antalya Şubesi’nin etkinliklerine en çok katılan okul olan Aksu Uçak Bakım Teknolojileri Bakım ve Teknik Anadolu Lisesi, elde edilen başarıda baş rolü oynadı.



BÜYÜK ONUR DUYDUK
Türkiye Şampiyonluğu’nun elde edilmesi nedeni ile Aksu Uçak Bakım Teknolojileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lİsesi’ni ziyaret eden Türk Hava Kurumu Antalya Şube BAşkanı Vasıf Yüceliş, okul Müdürü Haldun Çevik’e katkılarından dolayı plaket verdi. Plaketi öğrencileri ve ekibi adına kabul eden Haldun Çevik, okul olarak büyük onur duyduklarını belirterek, “Aksu’nun ve okulumuzun adını bundan sonra da başarılarla duyurmaya devam edeceğiz” dedi.
 

Son Güncelleme: 08.05.2017 11:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.