8 yılda ilerleme kaydettik

8 yıldır Aksu’da görev yapan ve geçtiğimiz günlerde Döşemealtı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan Süleyman Gökçen, Aksu’da 8 yıl boyunca yapılan çalışmaları anlattı. Gökçen, öğrenci merkezli çalışmalar yaptıklarını ve eğitimde Aksu’nun iyi bir aşama kaydettiğini söyledi

02 Mart 2020 Pazartesi 13:59
8 yılda ilerleme kaydettik

SÜRECİ İYİ YÖNETTİK

Öğrenciler ve veliler ile güçlü bir iletişim kurduklarını belirten Süleyman Gökçen, ”8 yıl boyunca Aksu’da görev yaptım. Bu süreçte okul ziyaretleri yaparak sorunları yerinde keşfettik. Aylık veli ziyaretleri yaparak, öğrencilerin durumlarıyla yakından ilgilendik. Çalışmalarımızı yaparken öğrencilerimizin mutlu ve başarılı olmasını esas aldık. Hayırseverlerimiz de destekleriyle yeni okullarımız yapıldı. Aksu, Türkiye’de göç anlamında ilk üçe giriyor. Toplamda yılda yüzde 24 oranında öğrenci hareketliliği var. Aynı şekilde öğretmen hareketliliği de var. Biz burada, ilçemizi bu gerçeklerin içinde nasıl yükseltebileceğimizi düşünerek çalıştık. Her yıl, bir önceki yıla göre aşama kaydettiğimizi düşünüyorum. Bu süreci iyi yönettiğimize inanıyorum” diye konuştu.

HİZMETE DEVAM EDECEĞİM

Aksu’ya gönül verdiğini belirten Süleyman Gökçen, “Görev sürem boyunca Aksu’dan çok memnun kaldım. Aksu halkından, Aksu’daki yöneticilerden, Sayın Kaymakamımızdan ve belediyemizden çok destek aldım. Okullarımıza, eğitime katkı sağlamaya ve hizmet etmeye çalıştım. Ben zaten Aksulu olduğum için buraya gönül vermiştim. Bundan sonra gittiğim yerde hizmet etmeye devam edeceğim. Gelen arkadaşımı da tanıyorum. Değerli ve tecrübeli bir arkadaşım geliyor. Onun da çok başarılı olacağına, güzel şeyler yapacağına inanıyorum. Aksu için her şey daha iyi olacak. Aksu bunu hak ediyor” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.