Halk otobüsüne karavan tentesi saplandı

Antalya’nın Aksu ilçesi Kemerağzı Turizm bölgesi Yaşar Sobutay caddesi üzerinde Antalya Büyükşehir Belediyesine ait halk otobüsüne arkadan gelen karavanın tentesi saplandı.

08 Ağustos 2025 Cuma 20:33
Halk otobüsüne karavan tentesi saplandı

Hilal Kara 
ANTALYA (İHA) - Antalya'nın Aksu ilçesinde Büyükşehir Belediyesine ait halk otobüsüne durağa yanaştığı sıra arkasından gelen karavanın tentesi saplandı. 
Kaza, Antalya'nın Aksu ilçesi Kemerağzi Mahallesi Yaşar Sobutay Caddesi üzerinde saat 19.30 civarında gerçekleşti. Mesut Altın idaresindeki 07 MKL 21 plakalı Antalya Büyükşehir Belediyesine ait halk otobüsü durağa yolcu almak için yanaşırken arkadan yabancı plakalı karavanın tentesi otobüsün sol üst köşesine saplandı. Kaza sonucu trafik kitlenirken yolcular başka bir halk otobüsüne aktarıldı.
Otobüs şoförü Mesut Altın kazayla ilgili olarak şunları söyledi: "Yolcu almak için durağa yanaşırken yabancı plakalı bir karavan arkamdan bana çarptı. Karavanın tentesi otobüsün köşesine saplandı. Yolcuları sağ salim indirdim. Çok şükür yolcularımızda her hangi bir can kaybı ve yaralı yok. Ekiplere bilgi verdik onları bekliyoruz" dedi.

Antalya büyükşehir belediyesinde otobüs şoförü olarak çalışan Mesut Altın kazayla ilgili olarak şunları söyledi: “yolcu almak için durağa yanaşırken yabancı plakalı bir karavan arkamdan bana çarptı. Karavanın tentesi otobüsün köşesine saplandı. Yolcuları sağ salim indirdim. Çok şükür yolcularımızda her hangi bir can kaybı ve yaralı yok. Ekiplere bilgi verdik onları bekliyoruz. Olay bu şekilde gelişti” dedi.

Son Güncelleme: 09.08.2025 09:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.