ANTİKAD ödülleri sahiplerini buldu

ANTALYA İş Kadınları Derneği (ANTİKAD) tarafından her yıl düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü yılın kadınları ödül töreni, Akra Barut Otel'de gerçekleşti.

11 Mart 2016 Cuma 10:43
ANTİKAD ödülleri sahiplerini buldu
ANTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Leman Sedef Tuna ile yönetim kurulunun ev sahipliğinde gerçekleşen geceye, Vali Yardımcısı Mestan Yayman, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bedrullah Erçin, Muratpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Kaçmaz ve çok sayıda davetli katıldı.

Kokteyl ile başlayan gecede ödüller gala yemeğinde verildi. Yılın Girişimci İş Kadını ödülünü Şölen Çikolata Yönetim Kurulu Başkanı Elif Çoban, Yılın Akademisyeni ödülünü Sabancı Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Özge Akbulut, Yılın Annesi ödülünü ise Tohum Otizm Vakfı Başkan Yardımcısı Aylin Sezgin aldı.

8 Mart'ın dünya kadınlarına adanmış anlamlı bir gün olduğunu, aynı zamanda kutlama günü değil anma günü olduğuna dikkat çeken ANTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Leman Sedef Tuna, “Gönül isterdi ki 8 Mart'ı kutlarken tarihin birçok noktada tekerrür etmediğini, kadın haklarının en yüksek seviyeye geldiğini görseydik ve yaşasaydık. Kadın hakları ihlallerinden kadına şiddetten bahsetmeseydik. Çalışan kadın, güçlü aile yapısının oluşmasında, Türkiye'mizin gelişmesinde önemli rol oynayacaktır. Kadınlar karşılaştıkları pek çok soruna rağmen iş dünyasında yükselmeye çalışıyor" diye konuştu.

Son Güncelleme: 11.03.2016 10:46
Anahtar Kelimeler:
Uzonmue
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.