Antalya Toptancı Hal esnafının seçimi ucu açık bir tarihe ertelendi

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen, iki adayın yarıştığı ve berabere bitmesinden dolayı bu hafta Perşembe günü tekrarlanması beklenen Antalya Toptancı Hal Derneği’nin seçimi, mevcut yönetimin aldığı karar gereği, ucu açık bir tarihe ertelendi. Bu gelişmeyi dernek yönetimi, üyelerine mesaj yoluyla iletti.

08 Mayıs 2024 Çarşamba 18:30
Antalya Toptancı Hal esnafının seçimi ucu açık bir tarihe ertelendi

!41 üyesi bulunan Antalya Toptancı Hal Derneği’nin Genel Kurulu geçen hafta gerçekleştirilmişti. Mevcut Başkan Hasan Ali Yılmaz ile derneğin eski başkanlarından Nevzat Akcan’ın yarıştığı yarışta, adaylar 67’şer oy alarak berabere kalmışlardı. Akabinde divan kurulu seçimin bu hafta Perşembe günü tekrarlaması yönünde karar almıştı. Ancak hal esnafının merakla beklediği seçim tarihi, Antalya Toptancı Hal Derneği’nin üyelerine gönderdiği son dakika bilgilendirmeyle ucu açık bir tarihe ertelendiği ifade edildi.

İşte üyelere gönderilen mesajda şu ifadelere yer verildi

Değerli Üyelerimiz;

Bilindiği üzere 02.05.2024 tarihinde Derneğimiz genel kurulunu icra etmiş bulunmaktayız. Yapılan genel kurul neticesinde adaylık için yarışan her iki isim eşit oy almış bulunmaktadır. Akabinde de Divan tarafından genel kurul geri bırakılmasına karar verilmiştir. Dernekler Yönetmeliği 14/2 ve Dernek Tuzluğumuzun 7. Maddesi gereği: genel kurul, yeterli çoğunluk sağlamaması sebebi dışında başka bir nedenle geri bırakılırsa ikinci toplantı tarihinin en geç altı ay içerisinde yönetim kurulu tarafından belirleneceği ifade edilmektedir.

Tüzüğümüzde de zikredildiği üzere Derneğimizin asil amacı üyelerimiz arasında dayanışmayı sağlayarak, her bir üyemizi olduğu yerden daha yukarı taşımaktır. Malumunuz olduğu üzere hâlihazırda üyelerimiz çalışma temposunun en yoğun olduğu donemin içerisindedir. Yönetim olarak üyelerimizin menfaatlerinin her şeyin üstünde olduğu düsturu ile piyasa gerçeklerini dikkate alarak; dernek genel kurulumuzu üyelerimiz için en doğru zamanda gerçekleştireceğiz.

Üyelerimizin menfaatlerinin, tüm siyasi amaçların üzerinde olduğunu ve önceliğimizin bu olduğunu tekrar ifade ederiz.

Komisyoncular Derneği Yönetim Kurulu

Son Güncelleme: 08.05.2024 19:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.