Muratpaşa'nın gençleri şampiyonluk yolunda

ANTALYA U17 Futbol Ligi şampiyonu Muratpaşa Belediyespor, Türkiye şampiyonası yarı final karşılaşmaları için Aydın'a gitti.

15 Nisan 2015 Çarşamba 13:11
Muratpaşa'nın gençleri şampiyonluk yolunda
Antalya'da U17 Futbol Ligi şampiyon tamamlayan, Nevşehir'de düzenlenen grup karşılaşmalarında da gol yemeden birinciliği elde eden Muratpaşa Belediyespor, Türkiye şampiyonası yarı finallerinde kenti temsil edecek. Muratpaşa'nın gençleri, Aydın'da yapılacak müsabakalarda İzmir Büyükşehir Belediyespor, Denizli Dokuzkavaklarspor ve Muğla Ortaca Belediyespor ile karşılaşacak.

Muratpaşa Belediyespor, maçlarda 3 rakibini de yenerek Türkiye şampiyonası finallerine katılmayı hedefliyor. Antrenörler Mustafa Selçuk ile Erdal Aşar, oynayacakları ilk maçın büyük önem taşıdığını belirterek, "Yarı finallerde ilk rakibimizi yenerek moralli başlamak istiyoruz" dedi. 

Son Güncelleme: 15.04.2015 18:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.