Zeki Koyun, ‘Aksu’ya daha iyi hizmet’ için başvurdu

2014 yerel seçimlerinde Ak Parti’den aday adayı olan Eğitimci Zeki Koyun, yeniden Aksu Belediye Başkan adaylığı için Ak Parti’den aday adaylık başvurusunda bulundu. Koyun, “Yapılan hizmetleri küçümsemiyorum ama daha iyisini yapacağıma inandığım için tekrardan aday adayı oldum.”dedi.

12 Kasım 2018 Pazartesi 17:29
Zeki Koyun, ‘Aksu’ya daha iyi hizmet’ için başvurdu

AK Parti'de Aksu Belediye başkanlığı için aday adaylığı başvuruları ardarda geliyor. Bugün Tülay Ateş’in ardından, yoğun bir kalabalıkla Ak parti ilçe binasına gelen Eğitimci Zeki Koyun’da Aksu Belediye Başkan adaylığı için aday adaylık başvurusunda bulundu.

Daha iyi hizmet edeceğini vurgulayan Zeki Koyun, ”2002’den bu yana partimiz vereceği görevlerle Aksu için ne yapmak gerekiyorsa hazırdık. 2014’te yine ben aday adayıydım. O zaman aday gösterilmedik ama her zaman partimiz için çalışmaya devam ettik. Partimiz Halil Şahin’i aday gösterdi. Partimizin kararlarına saygı duyduk, bu günlere kadar geldik. Aksumuza yapılan hizmetleri küçümsemiyorum  ama daha iyisini yapacağıma inandığım için Aksu sevdalısı biri olarak, bende bu dönemde aday adayı olmaya karar verdim.Kendimi geliştirip, projeler üreterek bu yola çıktım.”dedi.

Kalabalık bir grupla İlçe teşkilatına gelen Koyun, aday adaylığı başvuru dosyasını AK Parti İlçe Başkanı Durmuş Kaan Şahin’e verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.