İYİ Parti Aksu’da MHP ve CHP’yi solladı

Yaklaşık olarak sekiz ay önce kurulan ve 24 Haziran seçimlerinde yüzde 21,4 oranında oy alarak Aksu’da 2’inci sıraya oturan İYİ Parti, MHP’ye 10 puan fark attı ve Antalya’dan 3 milletvekili çıkardı.

02 Temmuz 2018 Pazartesi 11:05
İYİ Parti Aksu’da MHP ve CHP’yi solladı

İYİ Parti hiç şüphesiz bu seçimin sürprizlerinden biri oldu. MHP’den kopmalar sonucu oluşan bir oluşum olan İYİ Parti, bir taraftan Antalya’dan 3 ismi TBMM’ye taşımayı başarırken, Aksu’da MHP ve CHP’yi sollayarak, yüzde 21,4 oy oranıyla ikinci oldu. Oy veren ve vermeyen tüm seçmene teşekkür eden İYİ Parti Aksu İlçe Başkanı Ali Öztürk, daha da çok çalışılması gerektiğine vurgu yaptı.

Vatandaşın taktirine saygı duyduklarının altını çizen Ali Öztürk,  özeleştiri yapmayı da ihmal etmedi. Öztürk,  “Başarılı olmak demek iktidara gelmek demektir. Bu yönden bakacak olursak, pekte başarılı sayılmayız. Ama bir taraftan sekiz ay önce kurulmuş bir parti. Hızlı bir süreç geçirdik. Yeni teşkilatlanmamızı yaptık. Bir baskın seçimle karşılaştık. Kendimizi seçmene tam anlamıyla ifade edemedik. Birçok sorun ve engellemelerle karşılaştık. Daha çok çalışmalıyız. Daha fazla vatandaşla temasa girmeliyiz. Bu kısa sürede ancak bu kadarını yapabildik” şeklinde açıklamalarda bulundu.     

Anahtar Kelimeler:
AksuIyi Parti
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.