Proje ekibi İzlanda'dan döndü

MANAVGAT Namık Karamancı Fen Lisesi proje ekibi İzlanda'nın başkentinde düzenlenen Yenilikçi Öğrenci- Öğretmen Gelişim Modeli toplantısından döndü.

27 Eylül 2016 Salı 14:24
Proje ekibi İzlanda'dan döndü
Manavgat Namık Karamancı Fen Lisesi proje ekibi İzlanda'nın başkenti Reykjavik'te 18- 24 Eylül tarihleri arasında düzenlenen 'InSTEM: Innovative Student-Teacher Evolution Model/Yenilikçi Öğrenci-Öğretmen Gelişim Modeli' adlı 3'ncü Öğrenci Çalışma Toplantısı'na katıldıktan sonra yurda döndü.

Okul Müdürü Hasan Kökçü, okul olarak öğrencilerin sosyal, kültürel ve yabancı dil becerilerinin gelişmesine olanak sağlayan uluslararası proje çalışmalarında öncü olduklarını belirterek, 4 farklı proje çalışmasına devam ettiklerini kaydetti. Müdür Kökçü, İzlanda, Litvanya, İtalya ve Lüksemburg'dan proje ortaklarıyla fen bilimleri, teknoloji, mühendislik ve matematik alanlarında çalışmalar ve araştırmalar yaparak öğrencilerin bu alanlardaki mesleklere yönelmelerini teşvik etmeyi amaçladıklarını vurguladı.

Proje Sorumlusu İngilizce öğretmeni Hasan Biber, 5 günlük toplantı kapsamında okulda gerçekleştirdikleri çalışmaları sunum olarak paylaştıklarını anlattı.

Rejkjavik'teki toplantıya katılan öğrencilerden Ümmü Bahar Gür ve Serim Su Çindemir, projeyle yabancı dillerini geliştirme, yeni kültürler tanıma ve Türk kültürünü tanıtma hem de Fen Bilimleri, Teknoloji, Mühendislik ve Matematik alanlarında bilgi ve yeterliliklerini arttırma fırsatını bulduklarını aktardı.
Projenin bir sonraki toplantısı kasım ayında İtalya'da gerçekleştirileceği belirtildi. 

Son Güncelleme: 27.09.2016 14:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.