Nasreddin Hoca'da karne sevinci

KEPEZ Belediyesi tarafından hizmete açılan Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakımevi'nin Teomanpaşa ve Özgürlük şubelerinde eğitim gören minikler karne heyecanı yaşadı.

20 Ocak 2017 Cuma 15:20
Nasreddin Hoca'da karne sevinci
Kepez Belediyesi tarafından okul öncesi eğitimin profesyonelce verildiği Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakımevi'nin 2 şubesinde karne heyecanı yaşandı. İlk dönemi başarı ile tamamlayan minikler, birbirinden renkli kıyafetleri ile karnelerini aldı. Velilerin ve öğretmenlerin de heyecanlı olduğu karne gününde dönem sonu karnelerini alan minikler, okul öncesi eğitimin bir dönemini daha geride bıraktı.

Bu yıl hizmete giren Özgürlük şubesi ile sayısı ikiye çıkan kurumda eğitim veren öğretmenler, miniklerin bu heyecanlı günü için günler öncesinden hazırlık yaparak onlara unutulmaz bir karne heyecanı yaşattı. Her iki kurum yüzlerce minik öğrenciye hayatlarının ilk arkadaşlarını edinme ve öğrenme imkanını sunarken, kurdukları sıkı dostluk bağları ile birbirlerine karnelerini gösteren minik öğrenciler mutluluklarını paylaşarak çoğalttı. 

Son Güncelleme: 20.01.2017 15:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.