Enerji direği devirince tramvay seferleri durdu

Antalya'da sabahın erken saatlerinde bir kargo kamyonu tramvaya ait enerji direğini devirdi. Hatta bulunan elektrik kesilince tüm seferler aksadı. Tramvayı kullanan vatandaşlar, ulaşımını ticari taksi ve otobüslerle sağladı.

14 Nisan 2015 Salı 12:18
Enerji direği devirince tramvay seferleri durdu
Kaza, sabah saat 07.15 sıralarında Muratpaşa İlçesi, İsmetpaşa Caddesi'nde meydana geldi. Yük indirmek için cadde üzerinde bulunan tramvay yoluna giren sürücü, tramvaya enerji veren (kataner) direğe çarptı. Meydana gelen kazada direğin hasar görmesi yüzünden hatta bulunan enerji kesildi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ve güvenlik görevlileri tarafından yol trafiğe kapatılarak olay yerine uzman ekipler çağrıldı. Tramvay seferleri iki yönde olmak üzere iptal edilirken yolcular, ulaşımını sağlamak amacıyla ticari taksilere ve otobüslere koştu.

Direğin kısa süre içinde doğrultularak onarılacağını belirtilen yetkililer, bunun ardından tramvayın seferlerine devam edeceğini söyledi.
 

Son Güncelleme: 14.04.2015 13:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.