Aura İvan Dorn ile coştu

Kemer'in ünlü gece kulüplerinden Club Aura'da geçen hafta sonu konser veren Ukraynalı sanatçı İvan Dorn, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

14 Ağustos 2013 Çarşamba 13:02
Aura İvan Dorn ile coştu
Konser sırasında sahneye çıkan dansçı kızlar ise geceye ayrı bir renk kattı. Megastar Tarkan'ın sevilen şarkısı 'Bu gece'yi seslendiren sanatçı, geceye katılan Türk hayranlarından büyük alkış aldı.

Ukrayna'da yılın en iyi çıkış yapan sanatçısı seçilen Dorn'a, Rus ve Ukraynalı kadın hayranlarının ilgisi görülmeye değerdi. 3 bin kişinin katıldığı gecede İvan Dorn, Club Aura'ya gelen konukları coşturdu. Yaklaşık 1 saat sahnede kalan İvan Dorn, hayranlarına unutulmaz bir müzik ziyafeti çekti. Dorn hayranları bu unutulmaz geceyi ölümsüzleştirmek için fotoğraf çekme yarışına girdi. 

Son Güncelleme: 14.08.2013 13:14
Anahtar Kelimeler:
Auraİvan Dorn
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.