Paşa 1 puana razı oldu

Şampiyonluk yolunda önemli bir avantaj gitti.

09 Şubat 2016 Salı 13:53
Paşa 1 puana razı oldu
KADIN Futbol 1. Lig'de şampiyonluğu hedefleyen 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor'un, İlkadım Belediyesi Yabancılar Pazarı Spor ile evinde oynadığı maç golsüz sona erdi.



Kadın Futbol 1. Lig ekiplerinden 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor, Zeytinköy 4 numaralı sahada Samsun temsilcisi İlkadım Belediyesi Yabancılar Pazarı Spor ile karşılaştı. Maçta rakibi karşısında baskılı oynayan Paşa'nın kadın kramponları, rakip ceza sahası içersinde etkili olamadı. Karşılaşma golsüz sona erdi. Ligde şampiyonluğu hedefleyen 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor, 12'nci haftayı 26 puanla tamamladı.

Sportif direktör Hüseyin Türk, galibiyeti hedefledikleri maçta 1 puan kazandıkları için üzgün olduklarını dile getirdi. Ligde şampiyonluk hedefleyen Konak Belediyespor'un da rakibine yenilmesiyle kazanılacak puanın öneminin arttığını vurgulayan Türk, "Şampiyonluk yolunda önemli avantaj kaybettik. Konak Belediyespor da yenilmişti. Şampiyonluğu ligin son maçına kadar kovalayacağız. Lig her türlü süpriz sonuca gebe. Biz de ligin sonuna kadar iddiamızı sürdüreceğiz" dedi. 

Son Güncelleme: 09.02.2016 13:57
Anahtar Kelimeler:
Antalya Muratpaşa Futbol
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.