Kepez'in Sultanları Ege'yi devirdi

Voleybol Bayanlar 3. Lig'de maçlar çekişmeli geçiyor.

11 Şubat 2016 Perşembe 12:52
Kepez'in Sultanları Ege'yi devirdi
TÜRKİYE Voleybol Bayanlar 3. Lig'de mücadele eden Kepez Belediyespor, 18'inci hafta karşılaşmasında Söke Ege Koleji'ni 3-0 yendi.

Kepez Belediyespor Bayan Voleybol takımı ligin 18'inci haftasında Söke Ege Koleji'ni ağırladı. Turgut Özal Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmada Kepez'in Sultanları, ligde düşme potasında yer alan Söke Ege Koleji karşısında rahat oyun oynadı. Kepez Belediyespor, ilk seti 25-15, ikinci seti 25-13 ve üçüncü seti de 25-17 kazanıp, karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.

Maçı Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, eşi Ayşe Tütüncü ve kızı Zeynep Hatice ile Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Özsoy, Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu da tribünden izledi. Kepez Belediyespor, ligin 19'uncu haftasında Tire Belediyespor ile 14 Şubat Pazar günü İzmir'de karşılaşacak. 

Son Güncelleme: 11.02.2016 12:54
Anahtar Kelimeler:
Kepez Belediyespor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.