Şubaşı Finike'de seçim bürosu açtı

Antalya bağımsız milletvekili adayı Hasan Subaşı, ilk seçim bürosunu Finike'de açtı.

30 Nisan 2015 Perşembe 13:20
Şubaşı Finike'de seçim bürosu açtı


Finike ilçe merkezindeki seçim bürosunun açılışına eski DYP milletvekilleri Mehmet Baysarı ve Ali Karataş, Finike eski Belediye Başkanı Nail Dülgeroğlu ve çok sayıda davetli katıldı. Açılışta konuşan Hasan Subaşı, ülke sorunlarının çok fazla olduğu bir dönemde iktidar partisinin çılgın projeler peşinde olduğunu söyledi. Siyasetin ekseninin bu kadar kaydığını hiç görmediğini vurgulayan Subaşı, "Hükümet kanadı adaleti darmadağın etti. Yargıcın yargıca güvenmediği, savcının savcıya güvenmediği günlere geldik. O zaman bu halk nereye güvensin, neye dayansın. İktidar çılgın projeler peşinde. Bu ülkenin üçte biri çiftçidir. Eskiden üçte ikisi çiftçiydi tarımla uğraşırdı, tarımı çökerttiler. Üçte biri işçi ve emekli, çökerttiler. Bir zengin sınıfı oluştu, ülkenin bütün kaynakları harıl harıl akıyor. Ama bir taraftan da binlerce üniversite mezunu iş bekliyor. Ama hükümetimiz çılgın projelerle İstanbul Boğazı'na ek kanal açmak, saray yapmakla meşgul" dedi.

Niyetinin partileri eleştirmek olmadığını ancak eleştirmek durumunda kaldığını belirten Subaşı, "MHP zaten sosyal projelere hiç girmeden, sosyal sorunlara dokunmadan sadece milliyetçilik temelli. Tabi ki siyasette iktidar alternatifi olamazsın. Bugün sadece bu değil hepsinin tepe noktasında lidere bağımlı partiler oluşmasının sonucu, kutuplaşma ve en önemlisi birbirine düşman, nefret eden yarılmaların olması. Bugün önemli sorunlarımızdan birisi haline geldi" diye konuştu.

Belediye başkanlığı döneminde verdiği hizmetlere de değinen Subaşı, şöyle dedi:

"O dönem kanalizasyonu yapmasaydım bugün bu yoğun nüfusa bu hizmeti vermek mümkün değildi. Bunu çok iyi biliyordum. 5 yılımı almıştı. Projesini hazırlamak, kredisini bulmak. Son yıllarda da dolarla bulduğum o krediyi seçim zamanı da dahil Antalya'nın altını üstüne getirdik. 2000- 2001 krizi de yoldaymış onun da ekonomik durgunluğuyla çok tepki aldığımı hatırlıyorum ama ben o yatırımları bitirmek zorundaydım. Neredeyse 10 yıla razı olmuştum. Allaha şükür düşündüğüm o projeleri yapmak bana nasip oldu. Antalya'nın en önemli hizmetlerini yaptım."

Subaşı'nın konuşmasının ardından seçim bürosunun açılışı yapıldı.
 

Son Güncelleme: 30.04.2015 13:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.