“Her Yer Permakültür Alanına Dönüşebilir”
Yıldırım, paylaşımında safranın zahmetli üretim sürecine rağmen doğal yöntemlerle yetiştirildiğini belirterek şu ifadeleri kullandı:
“Rengiyle bereketi, kokusuyla huzuru, şifasıyla sağlığı temsil eden bu nadide bitkiyi; zahmetli üretim sürecine rağmen özel formüllerle hazırladığımız doğal gübreleme yöntemleri sayesinde başarıyla yetiştirdik ve bugün emeğimizin karşılığını alarak safranı hasat ettik.”

Permakültür bilincine dikkat çeken Yıldırım, küçük alanlarda dahi üretim yapılabileceğini vurguladı:
“Balkonlardan teraslara, bahçelerden şehir içi alanlara kadar her yer, doğru ve kolay uygulanabilir yöntemlerle birer permakültür uygulama alanına dönüşebilir. Bu vesileyle tüm gençlerimizi; üretimin kıymetini kavramaya, toprağa dokunmanın huzurunu yaşamaya ve sürdürülebilir bir geleceğin inşasında yer almaya davet ediyorum.”
Yeşil üretimin önemine vurgu yapan Yıldırım, paylaşımını şu sözlerle tamamladı:
“Unutmayın: Yeşil vatanımız en büyük hazinemizdir. Toprağa emek veren, geleceğe umut eker.”

 
              
 
       
       
       
       
      









