İşte merak edilen anket sonucu

Yerel seçim startının verildiği bugünlerde partiler anket yarışı içersinde. En son yapılan ankette iki parti arasında 6 puanlık bir farkın olduğu ifade edildi.

16 Ağustos 2013 Cuma 17:08
İşte merak edilen anket sonucu
AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, CHP' ye karşı 2011 seçimlerinde yakaladıkları 6 puanlık üstünlüğün hala varlığını koruduğunu belirterek, "Antalya hiçbir parti için çantada keklik değil. Kim doğru adaylarla gider, doğru stratejiyi izler, doğru meclis üyelerini belirlerse o önde götürür" dedi.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, Genel merkezin Büyükşehir ve ilçelerle ilgili bir anket çalışması yaptığına dikkat çekti. Anket soncunun genel merkez tarafından değerlendirmeye alındığa vurgu yapan AK Partili Başkan CHP İle aralarında 6 puan fark olduğunu ifade etti. Köse, “AK Parti olarak 6 puan öndeyiz” dedi.

AK Parti Antalya İl Başkanı Köse, bir soru üzerine, partisinde yerel seçim takviminin henüz belli olmadığını söyledi. Bununla birlikte 2009 dönemine kıyasla daha hızlı bir prosedürün uygulanacağını kaydeden Köse, "Aday adayı olacak kardeşlerimizden beklentimiz şudur, aday olmasalar da aday olmuş gibi adaylarımızla çalışmayacaklarsa, gelip bizden aday adayı olmasınlar" dedi. Köse, AK Parti'nin hiçbir dönem 'Bizim ne çok aday adayımız var' diye bir övünme içinde olmadığını kaydetti.

Mustafa Köse, sürece ilişkin şu açıklamalarda bulundu: "Gerek iktidar partisi olmamız gerek Antalya'da birinci parti olmamız dolayısıyla, ciddi bir teveccüh olduğunu söyleyebilirim. Doğru adaylarla, doğru stratejiyle, doğru çalışmayla bu seçimleri yöneteceğiz. Bunları yaparsak milletimizin takdirini kazanacağımızdan hiç şüphemiz yok. Genel merkezimiz, ilçeler ve büyükşehirle ilgili bir anket çalışması gerçekleştirdi. Bazı ilçelerle netleşmeyen durumlar var. Oralarda yenilenecek. Ama belirleyici olan sadece anket değil teşkilatların temayülü, sivil toplum örgütlerinin, kentin kanaat önderlerinin görüşlerinin de harmanlanacağı bir yapı içinden çıkacak."

PARTİYE ZARAR VERİCİ YARIŞMA İSTENMİYOR
Bu dönem de aday adaylarının partiye zarar verecek düzey de yarışmasını istemediklerini ifadeden Başkan Köse, bu önceliği dikkate almayan aday adaylarıyla çalışmayacaklarını söyledi. Köse, "Antalya hiçbir parti için çantada keklik değil. Kim doğru adaylarla gider, doğru stratejiyi izler, doğru meclis üyelerini belirlerse o önde götürür" dedi.

 

Son Güncelleme: 16.08.2013 17:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.