CHP’nin Eski Belediye Başkanı Cirit, Durmuş Kaan Şahin’i Desteklediğini Açıkladı 

CHP’nin Aksu eski Belde Belediye Başkanlarından Mehmet Cirit, Aksu’ya daha kaliteli hizmetin gelebilmesi için, Cumhur İttifakı Adayı Durmuş Kaan Şahin’i desteklediğini açıkladı.  Yerel yönetim ile iktidarın gücü birleşince kente daha güzel hizmetler gelebileceğine vurgu yapan Cirit, "O yüzden yerel seçimlerde Durmuş Kaan Şahin’i destekliyorum” dedi. 

26 Mart 2024 Salı 19:34
CHP’nin Eski Belediye Başkanı Cirit, Durmuş Kaan Şahin’i Desteklediğini Açıkladı 

Haber Merkezi-

Açık bir şekilde ilan etti
31 Mart seçimlerine sayılı günler kala Cumhur İttifakı Adayı Durmuş Kaan Şahin’e bir destekte CHP’nin eski Belediye başkanlarından Mehmet Cirit’ten geldi. Cumhur İttifakı Adayı Durmuş Kaan Şahin’inle beraber AK Parti İlçe Başkanı Çağatay Çalışır ve MHP Aksu İlçe Başkanı Hasan Efe Üstün, CHP’li Cirit’in iş yerini ziyaret ettiler. İş İnsanı ve aynı zamanda Aksu Belediye Meclis Üyesi Nevzat Akcan’ında hazır bulunduğu ziyarette, CHP’li Cirit, Durmuş Kaan Şahin’i desteklediğini açık bir şekilde ifade etti.  Ayrıca, Aksu Belediye Meclis Üyesi Nevzat Akcan’da, CHP’li Cirit’le aynı düşüncede olduğunu ifade etti. 

Aksu layıkıyla hizmet alacak 
Aksu’da 10 yıl boyunca Belde Belediye Başkanlığı yaptığına değinen Cirit,  belediye başkanlığı sürecinde gördüğü en önemli şeyin, kentte kaliteli hizmet gelmesinin yolunun iktidar destekli bir belediyeden geçtiğini savundu. Bu yüzden Cumhur İttifakı Adayı Durmuş Kaan Şahin’i desteklediğini dile getiren CHP’li Cirit, “Tam destek diyorum. İnşallah kazanır. Kazanması durumunda Aksu’muzun muhtaç olduğu hizmeti layıkıyla göreceğine inanıyorum. Bu kutlu yolda başarılar diliyorum” şeklinde açıklamalarda bulundu. 

CHP’li Cirit şunları söyledi: "Aksu'da 10 yıl muhalif belediye başkanlığı yapmış biri olarak malesef iktidardan belediyeye nüfusa göre pay gelir. Bu paydan harcamalar yapılır. Bu kaynaklar hükümet destekli olursa hayata geçirilir. Aksu'nun muhtaç olduğu sistem bu belediyeler kurulmuşsa bunun da olmazsa olmazı imardır. Vatandaşta iç huzursuzluk var. Ne zaman şikayet olacak diye düşünüyor rahat uyuyamıyor. Bu imar problemlerinin ivedilikle çözülmesi gerekiyor. Bunun içinde hem Aksu'da iktidar hem Büyükşehir'de iktidar ve hükümette olduğu sürece burada tek bir adres var. O adres de Durmuş Kaan Şahin'dir. Orada burada duyuyorum 'başkan bizi destekliyor' diye. İlk defa söylüyorum.  Durmuş Kaan başkan kimdir? Benim öz bacanağımın oğludur. Bunu bilen var, bilmeyen var. Onun için birinci derece akrabamdır. Tam destek diyorum. İnşallah kazanır. Kazanması durmunda da Aksu muhtaç olduğu hizmeti layıkıyla göreceğine inanıyorum. Bu kutlu yolda başarılar diliyorum. Bu işlere ben adayım demek bile medeni cesarettir. Belediye başkanlık makamı ateşten gömlektir. Oturabilene de aşk olsun. Görev bitiminde sorunsuz bir şekilde tamamlayıp, bu yaşadığımız toplumda insanlara bir hoş seda bırakmaktır. Muhalif belediye başkanı oldun mu hangi bakanlık olursa olsun yanında bir misafir olur kapıda beklersin. Ama iktidar belediye başkanı oldun mu 'başkanım buyur nasıl yardımcı olurum' derler. kutluyorum, Başarı diliyorum. Hatası olursa abisi olarak gider düzeltin derim.”

Son Güncelleme: 26.03.2024 20:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.