Bakan Eker Antalya'da

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Expo 2016 Yönetim Kurulu Toplantısı ve Expo alanında yapılacak olan temel atma törenine katılmak için Antalya'ya geldi.

23 Ağustos 2013 Cuma 17:03
Bakan Eker Antalya'da
Öğlen 14: 00 sıralarında Antalya Havalimanına gelen Bakan Eker, buradan IC Airport Otel'e geçti. Burada Expo Yönetim Kurulu toplantısına katılan Bakan Eker, toplantı öncesi bir açıklama yaptı. Hem Expo 2016 projesi ile ilgili, hem de önemli bir etkinlik için Antalya'da bulunduğunu ifade eden Bakan Eker, "Saat 18: 00'de Expo alanında sedde, sedde üstü yol, drenaj ve Expo göleti ile ilgili temel atma törenini yapıyoruz. Hem aslında fiziki inşa süreci başlıyor Expo'da. Onun etkinliklerini birlikte gerçekleştireceğiz. Ama öncesinde ve sonrasında biz Expo yönetim kurulu toplantısını da gerçekleştireceğiz. Bu yönetim kurulu toplantısında bizim normal kendi çalışma gündemimizin önemli hususlarından bir tanesi de müşavir firmaca hazırlanan beş ayrı taslak mimari projenin tartışması olacak. Bu çok önemli. Çalışmalarımız ara vermeden büyük bir hızla Antalya 2016 Expo için devam ediyor" şeklinde konuştu.

Bakan Eker'in açıklamalarının ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.

Bakan Eker, toplantının ardından Antalya'nın Aksu ilçesindeki Evrensel Botanik sergi alanında temel atma törenine katılacak.

Son Güncelleme: 23.08.2013 17:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.