Anılarda kalacak bir fotoğraf karesi

2019 yerel seçimlerinde DSP’den Aksu ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi seçilen Mehmet Akif Ordu, DSP çatısı altında son kez Büyükşehir Belediye Meclisi oturumuna katıldı.

17 Aralık 2021 Cuma 13:22
Anılarda kalacak bir fotoğraf karesi
DSP Aksu’da yaprak dökümüne döndü. 2019 yerel seçimlerinde DSP Aksu’dan 4 meclis üyesi çıkarmıştı. O günden bugüne aynı çatı altında görev yapan 4 üyeden 2’sinin geçtiğimiz günlerde partilerinde istifa edecekleri kararı siyasi kulislere düştü. Gelinen süreçte DSP Aksu Belediye Meclis Üyesi ve aynı zamanda Grup Sözcüsü olan Mustafa Poyraz, önceki gün sosyal medya hesabında, parti üyeliğinden istifa ettiği yönünde bir paylaşımda bulundu.

DSP’nin diğer bir üyesi ve aynı zamanda Büyükşehir Belediye Meclis üyesi olan Mehmet Akif Ordu’da katıldığı Büyükşehir Meclis oturumunda, DSP’nin diğer Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Grup Sözcüsü Kemer Meclis Üyesi Hasan Ali Acar ve Serik Meclis Üyesi Mustafa Akın’la beraber çektirdikleri bir fotoğrafı sosyal medya paylaşarak şu yorumda bulundu.

“Antalya Büyükşehir Belediyesi Aralık olağan toplantısına son defa DSP Grubunun bir üyesi olarak katıldım. 2022 Ocak ayı Meclisinden itibaren Bağımsız bir Meclis üyesi olarak Aksu ve Antalya Büyükşehir Meclisinde halkımızı temsil edeceğim. Başta Kemer Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, Grup Başkanımız Kemer Meclis üyemiz Hasan Ali Acar, Serik ilçesi Meclis üyemiz Mustafa Akın DSP Antalya İl başkanımız TC Hacer Özdemir ‘e teşekkür ederim.”

Son Güncelleme: 17.12.2021 13:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.